Η εταιρία Epipla-mou.gr στην προσπάθεια βελτίωσης της ευκολίας και εμπειρίας του πελάτη σας προσφέρει ευέλικτους τρόπους πληρωμής, τόσο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα http://www.epipla-mou.gr όσο και από τον εκθεσιακό μας χώρο. Χαρείτε το σπίτι σας και δείτε το να παίρνει την μορφή που ονειρευόσασταν. Η πληρωμή των παραγγελιών σας πραγματοποιείται με κατάθεση σε τράπεζα ή μέσω πιστωτικών καρτών.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να πραγματοποιήσετε την κατάθεσή σας, είναι οι ακόλουθοι:

Όνομα δικαιούχου: ………….

Τράπεζα: …………..
IBAN: ……………..
Λογαριασμός: ……………..
BIC: ………………

Κατά την αποστολή της πληρωμής σας, φροντίστε να συμπεριλάβετε τον αριθμό της παραγγελία σας.
Μόλις πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2311 283313 ή αποστείλετε την απόδειξη πληρωμής με e-mail στο info@epipla-mou.gr ή epipla-mou@gmial.com στο fax. 2311 283313.

3 Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας. Η εταιρεία μας, συνεργάζεται με την Vivapayments και είναι δυνατή η χρήση πιστωτικών καρτών, Visa, Mastercard, Maestro & AmericanExpress. Η χρέωση της κάρτας γίνεται την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας σας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Epipla-mou.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Σας δίνετε η δυνατότητα πληρωμής με εώς και άτοκες δόσεις από το πρώτο ευρώ! Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της vivapayments που έχει αναλάβει την δρομολόγηση των καρτών, όπου και θα σας ζητηθούν όλα τα στοιχεία της κάρτας σας.

Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.Πληρωμή με πιστωτική κάρτα μπορεί να γίνει και στον εκθεσιακό χώρο της εταιρίας αλλά και στα κεντρικές εγκαταστάσεις της epipla-mou.gr.

4 Πληρωμή μέσω Paypal

5 Πληρωμή με τηλεφωνική επιταγή μέσω ταχυδρομείου ΕΛΤΑ